Sepintas Lalu...

Posted: Tuesday, May 31, 2011 by Faiz Idris in
2


Assalamualaikum...

Wahh~~ masa berlalu agak pantas, tadi aku baru je habis tengok 'My Girlfriend is Gumiho' tapi tak habis lagi la, baru episod 8. Cerita ni best! Ada legend sikit tapi best lah, hurmm short sem? baru minggu kedua lagi sebulan lagi baru habis. Banyak benda yang dapat belajr sepanjang short sem ni. Better macam ni dari duduk rumah, bosan kan, bukan apa, duduk kat rumah bukan wat apa pun.

Dulu aku selau wat post kat facebook (tetibe tukar topik) tapi sekarang tak dah. Lagi suka post kat blog ni. Bukan tak suka cari publisiti tapi ketenangan..hahaa tak ada pun sangat yang aku nak post ni cuma tiba-tiba je terfikir nak tulis ni...okay gerak dulu =P

2 comments:

  1. m@!za says:

    duk umah boleh kje...xbosan gop..

  1. hahaha..yela mu dpt kje mnde?