Titik-Titik Permulaan..

Posted: Friday, May 6, 2011 by Faiz Idris in
3

6 May 2011..maka tamatlah episod ak sebagai mahasiswa tahun pertama..perasaan?? mestilah gembira la kan..sekarang tengah menanti plan nak pergi melaka dengan rakan-rakan ku..hahaha dah tak sabar rasanya..hehe entahlah malam ni pun dah rasa bosan sikit. tak tahu nak wat apa..yela kan selalu masa-masa macam ni dimanfaatkan untuk study tapi sekarang exam dah abis..hahahaa...syok gile rasa..penat sangat dah perah otak nak sampai meleleh keluar otak ni..hahaha.13 May ada Menjaroes..dengan bangga aku kata kan aku jadi fasi masa ni.."adik-adik tunggu kedatangan abang faiz ye"hahaha!!!! kepada yang berkenaan thanks sebab sudi jadi partner aku untuk Kem Pusat kali ni..hehehe wat yang terbaik semua =D

3 comments:

  1. amboi..thanx kt kaklong je ker? xnk thanx yg llaen y turut jayakn progrm scare lnsg or xlnsg? =p

  1. faiz spe partner baru ko???
    =.="

  1. ni meende tak start lg ar..haha..nty ak post ucpn thnk utk sume skali..